Menyen vår er satt sammen av 7 til 9 store og små retter, og består av sesongens råvarer fra Trollheimens eget spiskammer.

 
 
DSCF2141-web.jpg
 
 
 

EKTE, LOKAL MATGLEDE

Hos oss får du aldri vite nøyaktig hva du får servert på forhånd. Menyen varierer avhengig av sesong, og hvilke råvarer vi har tilgjengelig den dagen du kommer. Uansett kan du alltid være trygg på to ting når du besøker oss:

Råvarene er hentet fra nærmiljøet. Vi har kontakt med jegere, fiskere, ysteri, grønnsaksprodusenter og andre som driver småskalaproduksjon i Surnadal. Dermed har vi alltid god tilgang på ferske, lokalproduserte råvarer.

Du kjenner hva du spiser. Vår grunnfilosofi er at minst mulig skal tilsettes, gode råvarer skinner uansett. All steking gjøres dessuten på «gammelmåten» - på den store steinovnen som står midt i restauranten.

7 til 9 store og små retter

En kveld hos oss starter klokken 19.00 med en smak i gården ute, og gjerne noe sprudlende i glasset. Videre serverer vi 7 til 9 store og små retter med ulike smaker gjennom hele kvelden. Menyen kan blant annet bestå av:

  • Sjøkreps fra Todalsfjorden

  • Rype og viltkjøtt fra hele Trollheimen

  • Ramsløk fra Stangvik

  • Hjemmelaget surdeigsbrød

  • Grønnsaker fra Oppistua

  • Oster fra ysteriet i Todalen

drikke tilpasset maten

Ofte er det innholdet i glasset som tar et måltid til nye høyder. Sommelier Even Brimi har hjulpet oss med å sette en enkel, men god vinpakke tilpasset menyen vår.

For deg som foretrekker øl har vi en egen ølpakke satt av Rodebak gårdsbryggeri i Rennebu.

Vår alkoholfrie drikkemeny består blant annet av vår hjemmelagde eplejuice – presset av ferske epler fra Svinviks arboret.

Tusen takk for en fantastisk mat- og vinopplevelse, og super service av betjening og vertskap. Anbefales!
— Heid Meslo Sæther